Servant Leadership Faculty
Advies en opleidingscentrum voor mens en organisatie

Krachten bundelen

De kracht van Servant Leadership Faculty is de unieke samenwerking tussen meerdere partners, elk met en eigen expertise. De oprichters van de Faculty zijn Tjeb Maris en Rinus van den Berge. Samen met vele partners uit diverse branches en coaches in het veld, is de Faculty een prettige omgeving waar Vijf Ankers, oftewel fundamentele waarden centraal staan: liefde, vertrouwen, waarde(n), acceptatie en hoop. Waarom we dit doen? Wij geloven in een betere wereld en bouwen elke dag aan generaties die daar aan bijdragen

Naast de prachtige hoofdlocatie in Hilversum, zijn wij ook gevestigd in Julianadorp, Lelystad en Zwolle. Uiteraard is het ook mogelijk om bij een gezelschap een nader te bepalen locatie te verzorgen. 

Tjeb Maris, Marezate B.V.

Rinus van den Berge, Stabilitas VOF

Oprichter van Marezate B.V., werkt vanuit het heden met hoop en daadkracht naar de toekomst. Visie, inspiratie en actie brengt Tjeb graag op anderen over. Echte verandering is zijn kernkwaliteit.

Oprichter van Stabilitas VOF, gespecialiseerd in verandermanagement en organisatie advies. Rinus is een deskundige in strategische en tactische vraagstukken.

 

 

Marezate